En perfektionist 

Som bröllops- och festkoordinator hänger mycket på detaljplaneringen. Alla pusselbitar skall falla på plats så att det blir en lyckad festlig kväll. Med många års erfarenhet i hotell och restaurangbranschen tyckte jag det var dags att öppna dörrarna för Margullgården 2012. 

Min vision för Margullgården är vi ska vara annorlunda än en vanlig vit fyrkantig festlokal. Den ska utstråla hemtrevnad och värme där alla känner sig välkomna. Efter så många år i branschen har jag plockat godbitarna och tagit med dem till Margullgården för att göra gården till den perfekta festlokalen för dig och ditt sällskap. 

Madeleine Forsberg

tel: 0707877273

mail: info@margullgarden.se

"Vänder en vision till verklighet"

Under 2013 blev jag utvald att få tävla i SM i servering och efter mycket slit kammade jag hem SM GULD. 2014 drogs jag ytterligare in i tävlingsvärlden och jag blev uttagen att få representera Sverige i Nordiska mästerskapen där jag kammade hem silvermedelajen. Därefter blev jag nominerad till Yrkeslandslaget där jag själv representerade Restaurant Service för Sverige.

2015 blev jag 11 bäst i världen i WorldSkills (VM) och 2016 sjunde bäst i Euroskills (EM)!

Under tiden ifrån SM till VM har Margullgården sponsrat och hjälpt till med min träning. Idag studerar jag vidare inom branschen men är även aktiv på Margullgården tillsammans med Madeleine, min mamma. 

Hannah Forsberg

tel: 0737664165

mail: info@margullgarden.se